Izpadanje las

ni več problem!

Vas muči izpadanje las? Rešitev so lasulje, lasni vložki, predvsem pa Hollywood Lasni Sistem®!

Nudimo estetske rešitve proti izpadanju las!

Lasni Sistem je patentirana rešitev, ki nadomesti vaše izgubljene lase. Brez kirurškega posega vam pričara vaš zaželeni izgled. Na voljo je tudi velika ponudba moških in ženskih hibridnih lasulj iz najkvalitetnejših naravnih evropskih las istega proizvajalca iz Hollywooda.

Izpadanje Las

Zakaj izbrati nas?

Strokovnjaki za izpadanje las

Več kot 35 let izkušenj in 20 let obstoja našega podjetja!

Vodja oddelka Lasni Sistemi®, dr. Špela Šeme, aktivna članica NAAF, ima več kot 35-letne izkušnje s premoščanjem izgube las in tudi sama nosi Lasni Sistem®.

Dr. Špela Šeme, aktivno sodeluje z mednarodnimi strokovnjaki na področju odkrivanja vzrokov alopecije areate in redno organizira izobraževalne seminarje na to tematiko ter vodi Skupino za samopomoč. Člani celotne ekipe, ki delujejo v našem oddelku, imajo bodisi lastne izkušnje z izgubo las, ali pa je lase izgubil nekdo izmed bližnjih.

Zagotovljamo kakovostne storitve, podporo in svetovanje v vsakem koraku postopka.

Srečanja skupine za samopomoč

Pri prizadetosti zaradi izgube las pomaga največ zdrav humor in pozitiven odnos do življenja. A izgradnja trdne osebnosti pač zahteva nek čas, ki se močno skrajša ob stiku z ljudmi iz Skupine za samopomoč. Vemo, kako pomembno je, da ima človek v stiski nekoga, na katerega se lahko obrne in če je ta nekdo šel še skozi enako izkušnjo, še toliko bolje!

Neopaznost, kakovost in trajnost

Ker je dr. Šeme zasebno in službeno preživela ogromno časa v tujini (ZDA, Azija, Avstralija…), je najprej zase, potem pa seveda še druge, iskala najboljše rešitve za izgubo las. Zato so naše rešitve izbor najboljšega z vsega sveta. Zasnovane so z veliko pozornosti do kakovosti in trajnosti, kar zagotavlja zanesljiv, dolgotrajen ter brezhiben naraven videz.

Kaj pravijo ljudje o Lasnem Sistemu®?

“Sem lastnik lasnega sistema dober mesec, priprave zanj so potekale kakšnega pol leta. Takoj moram povedati, da ta sestavek pišem čisto PROSTOVOLJNO IN NISEM PLAČAN zanj od nikogar. Rad bi samo pomagal kakšnemu, ki še morebiti okleva ali pa ne ve kaj storiti z nastajajočo plešo in je vsakodnevno v frustraciji.”

LASNI SISTEM® PRI 50-LETIH

Čisto po naključju sem naletel na spletno stran lasnih sistemov, vendar sem takoj na začetku pomislil, da gre zgolj za malce boljšo lasuljo. No, opazim da gre baje za neviden rob sistema in za zadevo, ki je izdelana po meri posameznika. To je bilo dovolj, da sem se odločil za obisk salona.

Vedel sem, da tudi Špela nosi sistem, zato sem prav natančno opazoval, če se kaj vidi – glej ga zlomka, res ni bilo videti nikakršnega roba. S Špelo sva preizkusila tudi en sistem na moji glavi – človek res ne ve da ga ima na glavi, ker je tako lahek.

22-letni študent

“Stara sem 52 let. Prva prelomnica v mojem življenju je bila pri starosti 29 let, ko sem izgubila vse lasje in imam diagnozo Alopecija Univerzalis. Zelo težko sem sprejela to bolezen in sem se odločila da se udeležim konzultacije za Lasni Sistem z go. ambasadorko Špelo Šeme. Na srečanju sem spoznala še ostale ki so že uporabljali Lasni Sistem in so bili zelo zadovoljni.

Dolgo časa sem odlašala in kupovala umetne lasulje v Ljubljani, Italiji….”

Prva prelomnica v mojem življenju je bila pri starosti 29 let

Dobro jutro! Stojim pred ogledalom in si češem lase! Zadovoljna sem! Narišem si obrvi in se normalno naličim. Ugotovim, da sem malce drugačna od ostalih, a ravno ta drugačnost, ki jo malokdo opazi, mi daje moč.

- Christine s svojim Hollywood Lasnim Sistemom®

Dovolite si, da zopet zaživite polno, neobremenjeno, zadovoljno življenje. Pokličite nas!

Prosimo, da izpolnite obrazec za več informacij

Prosimo, napišite ali naj vas pokličemo ali pošljemo mail.