Pogosta vprašanja

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Sistem je narejen iz naravnih, nebarvanih las (razen, če si zaželite drugače), zato je tudi vzdrževanje podobno, kot če bi imeli svoje lase. Pomembno je redno umivanje z mlačno vodo, ki je potrebno takrat, ko opazite, da so lasje umazani (se bolj vozlajo in niso več sijoči). Obvezno tudi uporabljajte balzam, saj vrača lasem vlago in elastičnost. Sušenje je priporočljivo na zraku, če pa se vam mudi, lahko uporabite mlačen fen, ki naj bo čim dalj od sistema. Glavnik naj bo z redkimi in neostrimi zobmi – da ne raztrgate z njim mrežice. Krtače odsvetujemo, saj populijo več las.

Lahko. 95% ljudi, ki nosijo Lasni sistem® to tudi počne. Ob prejemu in prvem oblikovanju – striženju sistema prejmete pisna navodila za vzdrževanje, poleg tega vam vse pokažemo, pa tudi sami poizkusite sneti in namestiti sistem. V kolikor vam še kaj ni jasno, vas spodbujamo, da nas raje večkrat kot ne pokličete in razčistite nejasnosti.

Ne. Do sedaj ni znanih dokazanih stranskih učinkov. Dvostranski prozoren lepilni trak je medicinsko testiran, mikromrežica je iz samih luknjic, torej koža lahko diha (zaradi česar so nad sistemom še posebej navdušeni dermatologi), lasje sistema pa so tako 100% naravni evropski in niso obdelani s kemikalijami, kot razbarvani azijski ali indijski lasje.

S prozorimi, vodoodpornimi, dvostransko lepljivimi trakovi, ki so dizajnirani posebej za ta namen. To pomeni, da so izredno tanki ter hkrati močni.

Odvisno od tega, koliko se znojite, ter koliko kislin vsebuje vaš znoj. Telesne kisline namreč sčasoma začno raztapljati lepilni trak, ki drži največ mesec dni nepretrganega nošenja. Samo znojenje sicer ni toliko problematično, saj so trakovi vodoodporni, le pri nameščanju morate paziti, da je koža suha, nemastna ter (kjer pridejo trakovi) brez dlak.

Uradno proizvajalec pravi da do 4 leta. Zakaj do…? Ker je odvisno od vas. Vzdrževanje je enostavno, le slediti morate ustnim in pisnim navodilom, ki jih prejmete ob nameščanju. Življenjsko dobo sistema krajšate z ihtavim česanjem (lomite lase), pogostim pranjem (več kot enkrat/teden), barvanjem, kodranjem in vsem, pri čemer se lasje ponavljajoče drgnejo ob nekaj (recimo čelado). Mikromrežica bi namreč zdržala še precej dlje, vendar lasje, ki so naravni, začno sčasoma izgubljati lesk, se cepiti in lomiti.

Vendar pa imamo v Kranju celo dve stranki, ki nosita sistem ze 11 oziroma 13 let! Z njim sicer ne spita, saj to življenjsko dobo po naših izkušnjah razpolovi. Torej se da biti celo tako pazljiv pri rokovanju sistema! Obe dami sta tako navdušeni, da z veseljem delita izkušnjo, če koga to zanima.

Ne, v kolikor naročite dva sistema istočasno. S tem olajšate delo proizvajalcu, saj mu je potrebno na borzi las le enkrat povpraševati za določen tip las, pa tudi stroške mu zmanjšate, saj dobi popust na količino. Zato tudi vam omogoči 10% nižjo ceno za drugi sistem.
Če naročate drugi sistem kasneje, je cena ista, saj je ročna izdelava tudi drugega sistema unikatna. Le mavčnega kalupa ni več potrebno jemati, saj ga matično podjetje v Hoollywoodu shrani. Če želite drugi sistem identičen prvemu, ga lahko naročite pri nas kar po telefonu.

Poleg sistema potrebujete še pribor (sprej in lepilne trakove), ki stane nekaj čez 100 eur in traja običajno pol leta (odvisno kako pogosto si menjate lepilne trakove). To je vse. Nobenih morebitnih skritih stroškov ali obveznega vzdrževanja v našem studiju.

Garancijo prejmete na dostavo želene barve, dolžine, teksture las, gostote ter barve mrežice – torej na izgled vašega naročila, na kar ima proizvajalec sam vpliv. V kolikor negujete sistem redno v našem studiju in torej vemo, kaj vse je dano na lase, vam nudimo tudi 6 mesečno garancijo. Glede na to, da vas naučimo vse detajle glede negovanja sistema, prevzemate odgovornost za to v svoje roke.

Slišal sem, da ponujate popust pri nakupu novega Lasnega sistema® če za nakup navdušim še prijatelja ali znanca / znanko ? Kako je s tem ?

Kaj pa je z reklamiranjem izdelka oziroma svetovanjem osebam, ki so še neodločene za nakup ali pa se pri uporabi ne znajdejo najbolje ?

Prav ste slišali. To ste verjetno slišali od katere izmed naših navdušenih strank. To je tako imenovan Sistem mentorstva, ki je poseben sistem nagrajevanja, ki omogoča tudi do 50% cenejši nakup Lasnega sistema® .

Nekateri med vami nosite sistem že več kot štiri leta in ste že pravi profesionalci v rokovanju. Svoje navdušenje nad sistemom delite s prijatelji in znanci, ter nas s tem, ko jim svetujete pri odločitvi za naročilo ter kasneje pri vzdrževanju, močno časovno razbremenite.

Zato smo se odločili, da vas nagradimo z možnostjo ugodnejšega nakupa vašega Lasnega sistema®. Če še niste mentor nekomu in vas to zanima, povprašajte za detajle v studiju.

Imate vprašanje,
na katero nismo uspeli odgovoriti?

Vabimo vas, da nam pišete ali nas pokličete in potrudili se bomo, da vam bomo podali vse potrebne informacije, ki jih želite.