DermMatch®
skrijmo plešo

DermMatch revolucionarni izdelek za prekrivanje moške ali ženske pleše. Dermmatch prekrije kožo lasišča in ujame barvo Vaših las. Na voljo imate 8 različnih barv in v kolikor ne dobite želene barve serijsko jo lahko dobite z mešanjem 2-h barvnih odtenkov. Izbirate lahko med sledečimi barvami: belo, platinum blonde, svetlo rjavo, srednje rjavo, temno rjavo, rdečo, srebrno in črno.

Imamo rešitev! DermMatch – vrhunski izdelek, ki prekrije področja brez las, odebeli in učvrsti obstoječe lase, prekrije sivino in vrne volumen Vašim lasem.

DermMatch so pričeli priporočati zdravniki za prekrivanje brazgotin po opravljenih transplantacijah pred več kot 15-imi leti. Danes je to najbolj prodajan izdelek za prekrivanje manjših področij brez las, debeljenje tanjših las in prekrivanje sivih področij. 

Izdelek je 100 % varen, ne vsebuje NOBENIH nevarnih snovi in priporočajo ga tako zdravniki kakor tudi dermatologi za sledeče primere:

DermMatch Vam zagotavlja takojšen rezultat in spremeni Vaš videz. Tanjši lasje se odebelijo in učvrstijo, blagodejna krema prekrije vaše lasišče in vaši lasje dobijo takoj volumen bogatih las.

Plavanje, potenje in česanje .. DermMatch ostane na glavi tudi med plavanjem. Podobni izdelki, ki jih lahko dobite na tržišču, niso niti približno tako obstojni in zanesljivi.

DermMatch prekrije kožo lasišča in ujame barvo Vaših las. Na voljo imate 8 različnih barv in v kolikor ne dobite želene barve serijsko jo lahko dobite z mešanjem 2-h barvnih odtenkov. Izbirate lahko med sledečimi barvami: belo, platinum blonde, svetlo rjavo, srednje rjavo, temno rjavo, rdečo, srebrno in črno.

BARVNA PALETA ODTENKOV - DERMMATCH®

DermMatch omogoča rast vaših las. Narejen je iz varnih sestavin, ki negujejo vaše lasišče, barve za prekrivanje pa so koži prijazna in ne vsebujejo nevarnih barvil. DermMatch lahko uporabljate tudi med tem ko jemljete preparate kot so Propecia ali Rogaine in pa po nekje 2 – 3-h dneh po presajanju las. Izdelek ne vsebuje ostankov volne, zmletih človeških las ali živalske dlake in je popolnoma neškodljiv. Priporočajo ga tudi vodilni dermatologi v ZDA.

Plavanje, potenje in česanje – to ni več problem. DermMatch ostane na lasišču in laseh dokler ga ne izperete s šamponom. Povabilo na zabavo nekje na morju ali ob vodi ni več travmatična izkušnja. 

V kompletu dobite poleg DermMatch-a in Navodil za uporabo še nanašalne paličice – edino kar morate kupiti je primerna krtača. Paziti morate na to, da je pravilno narejena in da je izdelana iz najboljših materialov.
DermMatch dobite pri nas že za 43 EUR in stroške poštnine( 3 EUR ). Ta komplet vam zadošča za približno 6 – 8 mesecev.

Pri naročilu 2-h ali več produktov imate poštnino zastonj.

Ceno izdelka / izdelkov ter poštnino plačate ob prevzemu.

KOMENTAR ENE OD NAŠIH ZVESTIH STRANK

DermMatch me rešuje – vsak dan!

Preden sem začela uporabljati DermMatch me je bilo sram iti v službo ali trgovino saj sem imela občutek, da vsak vidi mojo plešo ( vrh glave imam redkejše lase ) kilometer daleč.

Sedaj teh problemov nimam več – enostavno se namažem po predelu kjer je manj las, potegnem s krtačo po laseh in ADIJO SKRBI.

Prosimo, da izpolnite obrazec za več informacij

Prosimo, napišite ali naj vas pokličemo ali pošljemo mail.