Hibridni sistemi so mešanica
Hollywood Lasnega Sistema® in lasulje

Za moške in ženske lasulje

Hibridni sistemi za moške in ženske iz najkvalitetnejših evropskih las!

Strojno narejeni na zalogo in zato cenovno ugodnejši, kot Hollywood Lasni sistem®, čeprav so iz evropskih las enake najvišje kvalitete in so na voljo v vseh barvah. Lahko se jih tudi barva, dela pramene, kodra, lika,…Visoka kvaliteta las vas bo naravnost osupnila!

Hibridni sistemi moških in ženskih lasulj vam omogočajo, da z lasmi počnete točno tisto kar si želite – JA! – Do njih se lahko vedete, kot bi bili lasje vaši in ponovno lahko zaživite polno življenje!

Hibridni sistemi

Zakaj niso kot običajne nizkocenovne lasulje?

Ker se zanje uporabi le najkvalitetnejše neoporečne evropske lase – kot za Hollywood Lasne sisteme®, hkrati imajo spredaj podobno mrežico kot Hollywood Lasni sistem®…

Hibridni sistemi so primerni predvsem za ljudi, ki se soočajo s kemoterapijo ali ostalimi boleznimi, saj je organizem že tako obremenjen s kemikalijami in jih ne potrebujete še na glavi v obliki cenejših kemično obdelanih ali celo radioaktivnih las ali sintetičnih vlaken! Drugi razlog za nakup hibrida je, da so dobavljivi običajno v tednu dni, v kolikor je na zalogi izdelek v vaši zaželeni barvi.