O Nas Kdo smo

Smo lastniki franšize za prodajo Hollywood Lasnih sistemov® za področje celotne Evrope.

Špela Šeme

Vodja oddelka Lasni Sistemi®, dr. Špela Šeme, aktivna članica NAAF, ima več kot 35-letne izkušnje s premoščanjem izgube las in tudi sama nosi Lasni sistem®. Torej ve, o čem govori, in vam osebno pojasni vse pomembne detajle o tem, kako se Lasni sistem® namešča, vzdržuje in uporablja. Saj veste – problem je vedno v podrobnostih.

Dr. Špela Šeme aktivno sodeluje z mednarodnimi strokovnjaki na področju odkrivanja vzrokov alopecije areate in redno organizira izobraževalne seminarje na to tematiko. Z odkritji na tem področju seznanja tudi zainteresirano slovensko medicinsko osebje. Člani celotne ekipe, ki delujejo v našem oddelku, imajo bodisi lastne izkušnje z izgubo las, ali pa je lase izgubil nekdo izmed bližnjih.

V podjetju smo ponosni na to, da smo specialisti za svetovanje pri:

Dr. Špela Šeme je poleg svojega dela tudi pobudnica in vodja prve slovenske Skupine za samopomoč ob izpadanju las in organizira redne sestanke za vse (v zdravstvenem domu Kranj), ki trpijo zaradi izgube las.

Naši cilji

Cilj našega oddelka je pomagati ljudem, ki trpijo zaradi delne ali popolne izgube las. Naša pomoč vključuje psihološko in estetsko premoščanje izgube in sestoji iz:

Imeti možnost prispevati k večji kvaliteti življenja ljudi je nedvomno veliko darilo. Biti član podjetja, ki ima tako plemenito poslanstvo, pa je še posebno veselje in čast.

Podatke o sestankih Skupine za samopomoč lahko dobite v rubriki Skupina za samopomoč.