HOLLYWOOD
LASNI SISTEM®

Hollywood Lasni sistem® - najboljša rešitev!

Hollywood Lasni sistem® je najsodobnejša alternativa presajanju las, ki v Slovenijo prihaja iz ZDA in spreminja življenje osebam, ki trpijo zaradi izpadanja oziroma izgube las.

Ni niti kirurški poseg niti lasulja. Gre za prozorno mikromrežico, ki je izdelana v Švici ali Nemčiji po meri posameznika, s pomočjo predhodno odvzetega mavčnega kalupa. Nanjo so lasje ročno pritrjeni. Eden po eden, s posebnimi, s patentom zaščitenimi vozliči, kar daje Hollywood Lasnemu sistemu® veliko prednost pred konkurenčnimi izdelki.

Naj bo izpadanje las in plešavost za vas preteklost!

Lasje so na Hollywood Lasni sistem® dodani eden po eden, s posebnimi, s patentom zaščitenimi vozliči, s čimer se doseže enkratni učinek naravne gostote las. Bolj jih češeš, bolj se vozel zateza, kar pomeni znatno manjšo izgubo las, kot so jih sposobne doseči najboljše lasulje. To seveda pomeni tudi za dva do osemkrat daljšo dobo trajanja od najboljših lasulj, saj lahko uporabljate Lasni sistem® ob pravilni negi kar do štiri leta ali celo več (odvisno od pogostosti in načina nošenja ter pravilne nege).

Edinstvena lastnost Hollywood Lasnega sistema® je, da omogoča dihanje kože in zaradi tega je med drugim pritegnil tudi pozornost dermatologov in plastičnih kirurgov. Pri še tako kvalitetnih lasuljah iz naravnih las se koža znoji, kar velikokrat privede do srbenja ali izpuščajev na lasišču. Lasje so pogosto celo radioaktivni! Pri presaditvah las pogosto nastopi vnetje presadkov ali prevelika občutljivost lasišča na toploto ali različne materiale. Hollywood Lasni sistem® pa s svojo mrežno strukturo pomeni povrnjen optimalen videz – s polno glavo las in brez tveganega poseganja v telo ali neudobnega občutka, da nosite nestabilno kučmo na glavi. V Sloveniji ljudje, ki trpijo zaradi izpadanja las in/ali so izgubili lase, največkrat izvedo za Hollywood Lasne sisteme® prav od strokovnjakov v Kliničnem centru, Oddelku za plastično kirurgijo, na dermatoloških oddelkih, Onkološkem inštitutu, v nekaterih lekarnah in bolnicah na Gorenjskem. 

V kolikor celoten del, ki pokriva glavo, in na katerega so pritrjeni lasje, ni iz najkvalitetnejše (zdržljive, lahke in po meri narejene nevidne) mrežice, ki omogoča dihanje kože, pred seboj nimate Hollywood Lasnega Sistema ®, ampak navadno ali po meri narejeno lasuljo, tupe, oziroma lasni vložek ali pa enega izmed variant roževinastih trakov, ki tvorijo mrežo s cca. centimerskimi luknjami, skozi katere se vleče in zateguje vaše lase.

Mikromrežna osnova – mrežica Lasnega sistema® – je individualno narejena po mavčnem odlitku glave in v odtenku kože posameznika. Nanjo so s patentiranimi lasnimi vozliči evropski lasje najvišje kvalitete (v izbrani barvi in dolžini) ročno posamično pritrjeni.

Evropski lasje so tanjši kot azijski in torej s teksturo bolj primerni za nas. So najvišje kvalitete ki obstaja na borzah las (tako imenovani virgin hair – deviški, oziroma nikoli obdelani lasje). Le lasje najvišje kvalitete zdržijo česanje, vpliv sončnih žarkov, umivanje… celo do štiri leta. Lasje so ustrezno testirani, da ne povzročajo eventuelnih alergij.

Tehnologija izdelave omogoča popolno prileganje glavi in se je razvila v Hollywoodu. Nudi dihanje lasišča ter neomejeno športno aktivnost, vključno s potapljanjem, z jahanjem in celo borilnimi športi.

Tudi sama pritrditev je revolucionarna, saj so posebej za Hollywood Lasne sisteme® razvili izjemno močne prozorne lepilne trakove, ki se ne odlepijo niti pod vodo in so medicinsko testirani, kar je nadvse pomembno, da ne dražijo kože! Hollywood Lasni sistem® je neverjetno lahek in nudi le minimalen odpor vodi – prav tako kot lastni lasje.

Pravi Hollywood Lasni sistem® najvišje kvalitete lahko kupite v Sloveniji in Hrvaški le v Kranju (podjetje Fi potencial d.o.o), Mariboru (salon Irene Cebe na Pobrežju) in na Krku, HR (Villa Splendissima d.o.o.).

Lasni sistem® je videti kot lastni lasje. To omogoča tudi revolucionarno česanje naravnost nazaj, kar pri še tako dobrih lasuljah ali tupejih ni izvedljivo – ne da se vidi rob! Še posebej dobro se odreže pri tipično moški obliki izgube las spredaj in na vrhu glave, saj je izdelan po odstriženem vzorcu las posameznika.