Blagovna znamka HOLLYWOOD LASNI SISTEM®

Je blagovna znamka lasnih sistemov, ki niso običajne lasulje, ampak jih obravnavamo kot alternativo presaditvi las, ki jo prodaja le podjetje Fi-potencial d.o.o in poslovni partnerji.

Kje lahko kupite prave Lasne Sisteme®?

Pravi Hollywood Lasni Sistem® najvišje kakovosti s 6-mesečno garancijo lahko dobite le:

Kranj

Fi potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj; tel. 031 444868, 04 5329664

Maribor

Frizerski salon Irene Cebe na Pobrežju, Čufarjeva 9, 2000 Maribor; tel. 041 349586, vendar morate na 1. konzultacijo in odvzem kalupa v Kranj.

Krk (HR)

Villa Splendissima doo , Lakmartinska 4, 51500 Krk; tel. (385) 91 9550049, (385) 99 2248090

Registrirana blagovna znamka

Blagovna znamka HOLLYWOOD LASNI SISTEM®  in HOLLYWOOD HAIR SYSTEM®  je blagovna znamka lasnih sistemov, ki niso običajne lasulje, ampak jih obravnavajo kot alternativo presaditvi las, ki jo prodaja le podjetje Fi-potencial d.o.o. in poslovni partnerji.

Ime Hollywood Lasni Sistem® in vse izpeljanke tega imena so zakonsko zaščitene s strani Urada RS za intelektualno lastnino. Edini lastnik blagovne znamke je podjetje Fi-Potencial d.o.o. iz Kranja. Uporaba imena blagovne znamke je dovoljena samo uporabnikom franšize / imetnikom licence za uporabo tega imena

Kje lahko kupite prave Lasne Sisteme®?

Vsaka zloraba tega imena in nepooblaščena uporaba s strani posameznikov in pravnih oseb bo preganjana po pravni poti.

Edino na tak način lahko v naprej zaščitimo stranke pred cenenimi kopijami in izdelki, ki se poizkušajo prodajati pod istim imenom. Zaradi nekvalitetnih in neustreznih materialov (barvani azijski lasje ali celo sintetika) namreč razpadejo v nekaj mesecih in velikokrat močno iritirajo kožo (predvsem lepila za pritrjevanje, ki niso medicinsko testirana!).

Opozorilo!

Podjetje Prokozmo d.o.o. iz Ljubljane oziroma frizerka Meta Ipavec, njena hči ter zaposleni NE prodajajo NITI NISO POOBLAŠČENI za prodajo Lasnih sistemov.

Pred nakupom in plačilom preverite ali je to pravi Lasni sistem in ali so uporabljeni pravi, še neobdelani Evropski lasje – za katere smo dobili same pohvale na letošnjem sejmu Nemškega profesionalnega združenja podjetij, ki se ukvarjajo s pomočjo osebam, ki so izgubile lase – BVZ (Bundes Verband der Zweithaar Spezialisten).

Kontaktiraj nas

Prosimo, da izpolnite obrazec za več informacij

Prosimo, napišite ali naj vas pokličemo ali pošljemo mail.