Lasni sistem
nakup

Zakaj ne bi zopet nemoteno uživali na soncu, vetru, v morju… ?

Privoščite si najboljše – saj si to tudi zaslužite.

Za konzultacijo, ki stane 30 Eur, se najavite na 031 444 868, saj vam tako lahko zagotovimo zasebnost obiska. V kolikor že sami natančno veste, kakšen izdelek želite in konzultacija ne traja več kot 30 min., se ne zaračuna. Ob posvetu boste le vi z nami v salonu.

Ali pa izpolnite obrazec.

Nakup in financiranje

Z velikim veseljem vas obveščamo, da nam je uspelo, v dogovoru z dobaviteljem, poleg ugodne ponudbe (znatno nižje cene) za področje Slovenije in Hrvaške, pripraviti tudi plačilo v dveh obrokih. Prvi obrok, aro (50 % celotnega zneska), plačate pri naročilu in jemanju kalupa ter vzorcev las, ostanek pa na dan prispetja vašega Lasnega sistema®.

Cena Lasnega sistema® je v ZDA od 2000 $ (za delni) do 7000 $ (za cel sistem).
V Sloveniji so cene prilagojene našim razmeram, saj se gibljejo že od 985 EUR naprej – za delne sisteme! Prav tako Vam nudimo strokovno vzdrževanje in strokovne nasvete oseb, ki sami nosijo originalne Lasne sisteme® iz Hoollywooda.

Nudimo vam 6 mesečno garancijo, saj zaupamo najvišji kvaliteti naših Lasnih sistemov®.

Pravno obvestilo v primeru storna naročila, neprevzema blaga

Naročilo je potrebno prevzeti v roku 15 delovnih dni od prejema obvestila za prevzem Lasnega sistema. Če artiklov v tem roku ne prevzamete, bomo morali pošiljko zaradi omejene kapacitete skladišča vrniti v Ameriko, kjer so bo / vsaj delno / uporabil za izdelavo novega sistema.

Morebitna vplačila, avansi ali plačila računov za 1. del Lasnega sistema s tem zapadejo in kupec ( plačnik ) NIMA MOŽNOSTI za vračilo vplačanega zneska, kateri je bil potrditev sklenitve ustne Pogodbe o dobavi. S plačilom omenjega zneska stranka izrecno naroča izdelek po meri in točnih specifikacijah oblike, barve, kvalitete in dolžine las – Order form – ki se pošljejo direktno k izdelovalcu v Hollywood.

Odstop potrošnika od pogodbe

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov podjetju sporoči (e-naslov: info@fi-potencial.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artikla (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primeren za vračilo, ki je hitro pokvarljiv ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Prejet artikel mora vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja.

V kolikor se prejeti izdelek – Lasni sistem – pomeri in postavi na glavo, lasišče vračilo zaradi sanitarnih razlogov NI MOGOČE.

Prav tako ni možno vračilo izdelka kateremu je ŽE BILA odstrižena prednja mrežica.

Obrazec za odstop od pogodbe se nahaja na strani Pogosta vprasanja.

Kontaktiraj nas