3-step

 

3 korak – Stimulacija rasti s pomočjo rastnih faktorjev in obnova prizadetih celic

 

 

Nanogen serum vegfSerum VEGF™ – Plant Derived Growth Factor Solution – 30 mL

Serum z visoko koncentracijo rastnega faktorja. Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.

Aktivno zavira izpadanje las in vzpodbuja rast novih. Patentirana tehnologija faktorjev rastnega hormona pridobljenega na naraven način vzpodbuja rast las in omogoča optimalno dovajanje kisika in hranilnih snovi lasnim koreninicam. Prav tako zavira procese izpadanja las.

Serum ne vsebuje: alkohola, parabenov, škodljivih kemikalij ali pa sestavin, ki bi povzročale neželjene reakcije in je priporočljiv za vsakodnevno uporabo.

Cena z vključeno dostavo:

  • za 1 x 30 ml stekleničko: 45 EUR
  • za 3 x 30 ml stekleničkami: 110 EUR

 

Nanogen scalprollerValjček za spodbujanje rasti las – Scalproller™

Titanium Microneedle Roller – posebno razvit roler za lasišča iz Titanija prevlečen z zlatom. Dramatično ( 2 – 3 X ) poveča učinek topičnih preparatov ( Minoxidil-a… ).

Iglični stimulator lasišča – roler z iglicami iz plemenitega Titana poskrbi za učinkovito masažo lasišča ali pa učinkovito pomaga pri odstranjevanju brazgotin na lasišču, ki pogosto ostanejo po transplantacijah las. Omogoča tudi učinkovite rezultate najnovejše Platelet Rich Plasma ali PRP terapije in vzpodbuja rast novih las, saj se učinkovite sestavine ( Minoxidil .. rastni faktor, rastni hormoni ) lažje prebijejo skozi lasišče.

Pri nakupu se lahko odločate med Scalproller™-jem s 0.3 ali 0.5 mm mikroiglicami. 0.3 mm iglice priporočamo osebam s tanjšimi – ravnimi lasmi, 0.5 mm pa moškim ali ženskam ki imajo večji volumen las ( kodrasti, valoviti, bogati lasje ).

Cena z vključeno dostavo:

  • za 0.3 ali 0.5 mm Scalproller™: 55 EUR

 

PRIPOROČAMO:
Pri naročilu Vam priporočamo tudi nakup posebnega čistila Scalproller™ Sanitising Solution, ki poskrbi da je vaš iglični stimulator lasišča – roler vedno čist saj zagotavlja 100 % čistost.

Cena z vključeno dostavo:

  • čistilo Scalproller™ Sanitising Solution: 18 EUR
  • cena za valjček in čistilo Scalproller™: 70 EUR