2-step_2

 

2 korak – obnova lasišča in odebelitev las

 

 

nanogen-daily-volume-step-2DAILY VOLUME™ – Active Thickening Conditioner 240 mL

Aktivni balzam za uspešno regeneracijo in zgostitev Vaših las z rastnim faktorjem, brez parabenov, sintetičnih parfumov in brez umetnih barvil in konzervansov. Balzam za vsakodnevno uporabo, ki učinkovito odpravlja problem poškodovanih las. Spodbuja rast močnejših las, jim vrača volumen in lasje zopet postanejo vitalni in sijoči.

Izdelek vsebuje sestavino (v fazi registracije patenta) ki poveča elektrostatičnost lasu in s tem omogoči boljše pogoje za rešitev las. Balzam se ne lepi na lase ali pa jih dodatno obremenjuje, temveč aktivno dovaja hranljive snovi, jih navlaži in s tem poskrbi za debelitev las.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 24,50 EUR

 

 

step-2-follicle-defenceFollicle Defence™ – Active Treatment Mask – 100 ml

Aktiven losjon za vzpostavitev naravnega stanja las in lasišča z rastnim faktorjem brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.Follicle Defence™ vsebuje aktivno sestavino Nanogen sh-VEGF Complex™, faktorje rastnega hormona, ki vzpodbuja rast močnejših las in jim vrača polnost.

Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin v intenzivnem losjonu ščiti lasišče, zaščiti lase pred poškodbami, preprečuje izpadanja in vzpodbuja rast novih las.

Losjon se uporablja 1 x tedensko.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 34,50 EUR

 

 

step-2-scalp-ease-mdlScalp Ease MDL™ – Regrowth Treatment Companion – 100 ml

Dovaja potrebno vlago in olajša probleme z lasiščem, ki nastanejo zaradi uporabe topičnih -agresivnih sredstev za rast las drugih proizvajalcev ( Minoxidil.. ). Vsebuje rastni faktor. Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.

Pomiri kožo lasišča in blagodejno ohladi lasišče.

Edino sredstvo, ki učinkovito odpravlja majhne izpuščaje, vnetja lasišča in intenzivno srbenje, ki se pogosto pojavijo zaradi uporabe Minoxidila ( Minoksidil-a).

Učinkovite setavine pomirijo vnetja in vrnejo življenje lasišču, ki je bilo poškododovano zaradi uporabe škodljivih substanc ( alkohol, propylen glycol ).

Visoke koncentracije hranljivih snovi, nežnega balzama in faktorjev rastnega hormona učinkovito odpravijo te probleme.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 22,50 EUR

 

 

intervention-hair-loss-izpadanje-las-tableteIntervention™

The Complete Anti-Hair Loss Supplement for Men / for Women

Specialna formula za preprečevanje izpadanja las – posebne sestavine za preprečevanje izpadanja las pri ženskah / moških.

Posebna zaščitena formula, ki učinkovito zavira izpadanje las in spodbuja rast novih. Posebni formuli – ena za moške in druga za ženske – zagotavljata, da se raziskovalci zavedajo pomena različnega hormonalnega ustroja in povezave s problemom izpadanja las.

 

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO:

za 1 mesečno uporabo (60 kap.) : 62 EUR

za 3 mesečno uporabo (180 kap.) : 120 EUR