NANOFIBRES® by NANOGEN® – 30 sekundna transplantacija

Nanofibres® je edino sredstvo za prekrivanje golih področij glave, ki je dobilo ime 30 SEKUDNA TRANSPLANTACIJA LAS.

nanogen-nanofibres-prej-potem_1Slika pred 30 sekudnim nanosom in po njem.

KAJ JE NANOFIBRES® by NANOGEN®?
Vlakna iz keratina – iz iste substance kot lasje, se čvrsto oprimejo obstoječih las s pomočjo elektrostatičnega naboja in v nekaj sekundah optično povečajo volumen las. Izdelek je dobavljiv v 10-ih barvah – za razliko od ostalih podobnih, ki so dobavljivi v 8-ih. Noanofibres® je enako uspešen pri moških in ženskah – ne glede na starost.

Plastenka, ki vsebuje Nanofibres® je oblikovana tako, da ustrezno “napolni” vlakna s potrebnim statičnim nabojem, ki zagotavlja da se vlakna oprimejo las in potem tudi obstanejo na laseh – vse dokler se ne odločite, da jih boste izprali s šamponom.

Da pa ne bi samo govorili o tem čudovitem izdelku si lahko ogledate video na spodnji povezavi, kjer vidite komentarje uporabnikov, KI NISO IGRALCI IN TUDI NISO BILI NAJETI / PLAČANI ZA REKLAMO:

Izdelek ponuja najbolj preprosto rešitev za prekrivanje golih področij brez las.

Kot pravijo uporabniki uporabljajo DermMatch® za prekrivanje golega področja kože, dokončno zgostitev las pa dosežejo s pomočjo Nanofibers® vlaken.

Barve med katerimi lahko izbirate so sledeče:
ČRNA / TEMNO RJAVA / SREDNJE RJAVA / SVETLO RJAVA / RDEČKASTO RJAVA / CIMET / TEMNO BLOND / SVETLO BLOND / SIVA / BELA. V kolikor želite si lahko sami zmešate 2 barvi – npr. TEMNO RJAVO in SIVO in dobite tako imenovani – SALT & PEPER look, ki je letos zelo moderen.

 nanogen-nanofibres-barve

Barve v katerih lahko naročite ta fantastičen izdelek – kliknite na sliko za povečavo

Kot smo že omenili je proizvod Nanofibres® napolnjen v posebno oblikovani plastenki, ki pri nanašanju vlaken na obstoječe lase zagotovi potreben statičen naboj. Ne skrbite – pri tem ne gre za nobeno klasično statično elektriko, ki bi nas lahko nepreijetno “stresla”. Govorimo o izredno šibkem naboju, ki zagotovi popolen oprijem na lase in nobenega opadanja. Saj ste videli na videu – potem ko so po nanosu šli z roko preko las ni bilo NOBENE SLEDI – NOBENE UMAZANIJE.

ZAGOTAVLJANJE OBSTOJNOSTI

Po nanosu priporočamo, da utrdite obstojnost s posebnim sprejem Nanogen Locking Mist®, ki zagotovi 100 % oprijem vlaken na vaše lase.

Kot vidite je proces zelo enostaven – pretresete plastenko, jo obrnete proti področju kjer imate redke lase in na ta del stresete Nanofibres®. Pri tem se sprosti na tisoče mikroskopsko drobnih vlaken, ki so barvno usklajeni z barvo vaših las, ki se potem oprimejo Vaših las. Kot vidite na spodnjem video posnetku se ta vlakna oprimejo na lase in tvorijo obroč okoli lasu – las potem izgleda pod mikroskopom kot mala smrečica – kar pomeni, da je las znatno povečal svoj obseg.

Vlakna ostanejo na svojem mestu cel dan, pri močnem vetru ali dežju in ne bodo puščali nobenih madežev – in jih lahko enostavno sperete z Vaših las.

Izdelek je 100 % varen za zdravje IN NE POVZROČA ALERGIJ.

alopecia-areata-society_logo_1

Vlakna so organskega izvora in se oprimejo las – ter se ne oprimejo samega lasišča in ga ne zamažejo kot nekateri podobni izdelki. Nanofibres® vsebujejo 100 % organske sestavine, ne vsebujejo umetnih ali bombažnih vlaken ki povzročajo alergije, težkih kovin ki lahko povzročijo vnetja in nobenih kemikalij, zato ga tudi priporoča Združenje za boj proti Alopeciji.

CENA IN DOBAVLJIVOST NANOFIBRES®

Po začetnem uvajanju smo ugotovili, da naše stranke najraje segajo po veliki embalaži – 30 g plastenki, saj je najbolj ekonomična.

Barve med katerimi lahko izbirate so sledeče:
ČRNA / TEMNO RJAVA / SREDNJE RJAVA / SVETLO RJAVA / RDEČKASTO RJAVA / CIMET / TEMNO BLOND / SVETLO BLOND / SIVA / BELA. V kolikor želite si lahko sami zmešate 2 barvi – npr. TEMNO RJAVO in SIVO in dobite tako imenovani – SALT & PEPER look, ki je letos zelo moderen.

Cena za 30g plastenko Nanofibers® je 43 EUR. Skupaj s PTT stroški je cena 46 EUR.

Nanofibres je daleč najboljši izdelek na tržišču in v kolikor primerjate efekt, ki ga dosežete v TAKO KRATKEM ČASU in ceno, ki jo plačate ugotovite da je to ODLIČEN NAKUP. Zaradi velikega zanimanja se lahko zgodi da določene barve ni na zalogi. V tem primeru potrebujemo največ 5 delovnih dni da dobavimo izdelek v željeni barvi.

CENA IN DOBAVLJIVOST LOCKING MIST PLUS®

Izdelek ima ceno 18 EUR in vsebino 100 mL boste uporabljali vsaj 2 – 3 mesece, saj potrebujete le 2 – 3 X posprejati nanos. Več ni potrebno saj se mikro kapljice oprimejo vlaken in las in poskrbijo za 100 % obstojnost.V kolikor se odločite za nakup obeh izdelkov istočasno, je nakup cenovno bolj ugoden, saj je cena obeh izdelkov potem 55 EUR.

Cena obeh izdelkov skupaj s poštnino je 63 EUR.

nanogen-nanofibres_and_locking-mist-plus

Še enkrat ponovimo postopek – tako, da res vidite IN SE SAMI PREPRIČATE, kako se Vam lahko življenje spremeni na bolje v 30-ih sekundah:

1. Nanos Aquamatch-a® ( dobavljivega v 4-ih barvah ) ali pa DermMatch-a® na lasišče – da prekrijete gola področja (seveda samo v primeru da imate širša gola področja brez las!).
2. Pretresete plastenko Nanofibres®, jo obrnete proti področju razredčenih las in potresete malo vlaken na glavo.
3. Z roko greste preko vrha las, tako da omogičite enakomerno porazdelitev vlaken.
4. Na koncu še 2 -3 X posprejate področje z Nanogen Locking Mist® – in TO JE TO.
5. 30 SEKUND – IN NIČ VEČ.

Skoraj bi pozabili – še par slik – PRED / PO UPORABI Nanofibers® by Nanogen®

nanogen-nanofibres-prej-potem_2Slike pred 30 sekudnim nanosom in po njem.

Eden izmed številnih komentarjev na lastnosti Nanofibers® je sledeč:

Mr. Sam Duncan says:
December 6, 2010 at 17:13

Having used Toppik as a concealer for a few years I tried Nanofibres for a change and haven’t looked back since. I read a load of reviews before making the switch and wasn’t let down. It holds so much better than Toppik and really holds in the wet. I watched the video on youtube and was surprised that it actually does what it says on the video, unlike other brands other there. Sometimes I have a problem with the shaker, probably not as good as some of the spray canisters out there but the fibres are by far the best. They cover up my ever-growing bald patch very well. I use it with Dermmatch and find the combination brilliant. I have and will continue to recommend nanofibres to anyone looking for a concealer.

PREVOD GORNJEGA EMAILA NASLOVLJENEGA NA NEODVISNO SPLETNO STRAN O IZPADANJU LAS
Pred leti sem uporabljal izdelek Toppik za prekrivanje pleše. Pred časom sem za spremembo preiskusil Nanofibres in pri tem tudi ostal. Pred zamenjavo sem prebral veliko ocen in izdelek me ni razočaral. Izdelek se drži las veliko bolje kot Toppik in dejansko ostane na laseh tudi v vlagi. Ogledal sem si tudi video na YouTube in sem bil presenčen, ker proizvod dejansko naredi to kar obljublja – za razliko od ostalih podobnih proizvodov na tržišču. Občasno imam problem s posodico, ki verjetno ni tako dobra kot nekatere druge, toda vlakna so daleč najboljša stvar. Zelo dobro prekrivajo moja vedno večja področja brez las. Izdelek uporabljam v kombinaciji z Dermmatch-em in menim, da je to briljantna kombinacija. Nanofibres sem že in bom tudi v bodoče priporočil vsakemu, ki ima podobne težave.

NANOFIBRES ® – 30 SEKUNDNA TRANSPLANTACIJA !

Dejanski prikaz učinka Nanofibres vlaken ( ne vsebujejo škodljive primesi )