SCALP EASE MDL ™ – Regrowth Treatment Companion – 100 mL step-2-scalp-ease-mdl

Hydrates hair and soothes the scalp.
 
Pršilo dovaja potrebno vlago in olajša probleme z lasiščem. Vsebuje rastni faktor.
 
Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov. Pripomore k boljšemu obnavljanju las, lasem povrne vlago in odpravlja vnetja – probleme, ki se pojavljajo v zvezi z jemanjem preparatov za zmanjševanje plešavosti (Minoxidil), ki uničijo in poškodujejo kožo (posledica dolgotrajnih nanosov Propylen glikola ali močnejših alkoholov) .
Takojšen blagodejno hladilni občutek.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 22,50 EUR
 
 

LASTNOSTI
Praktična plastenka s praktičnim pršilnim pokrovčkom s 100 ml aktivnih substanc.

Protivnetno delovanje pomirijo občutljivo lasišče.

Vlažilna sredstva dovedejo vlago področjem, ki so vneta zaradi uporabe močnih alkoholov ali glikolov Takojšen efekt protivnetnega delovanja in vlaženja kože 100 % varno za moške in ženske.

Pomiri vnetja po prestani terapiji ali pa nanosu določenih sredstev za rast las.

Sestavine uspešno pomirijo razdraženo kožo, umirijo efekt vročine in odpravijo rdečico, ki nastane zaradi pogoste uporabe močnega alkohola ali pa Propylen glikola na lasišču. Sestavine odpravijo te probleme, blagodejno delujejo na področju lasišča in s svojim delovanjem učinkovito pripomorejo k celjenju ranic – kar je predpogoj za zdravo rast las.

Ponovno vzpostavi pravilno ravnovesje suhe in poškodovane kože.

Visoka vsebnost humektantov – vlažilnih sredstev in blagih balzamov uspešno obnovita lasišče in lase. Lasje zopet pridobijo svoj naraven, sijoč mehak videz. Takojšnje protivnetno delovanje in vlaženje lasišča.

Takoj ko kapljice SCALP EASE MDL ™ prodrejo do vnetega področja se pojavi pomirjujoč občutek blagodejnega hladu, obenem pa se prične takojšnje celjenje ranic.

Učinkovite sestavine Nanogen® sh-VEGF Complex™

100 % varni rastni faktorji uspešno podpirajo vsako zdravljenje izpadanja las – ali pa zdravljenje efektov transplantacije las. Rastni faktorji pomagajo pri zaustavljanju izpadanja las in ohranjajo zdravo lasišče in zdrave lase. SCALP EASE MDL ™ prav tako vsebuje sestavine, ki učinkovito pomagajo pri celjenju ranic.
 
GLAVNE SESTAVINE
Učinkovite sestavine Nanogen® sh-VEGF Complex™
Rastni faktorji ponovne rasti las
Niancinamide
Protivnetno delovanje
Beta-Glucan
Protivnetno delovanje in učinkovito sredstvo za celjenje ranic na lasišču
Glycerin
Dovajanje vlage
Panthenol
Vlažilno-hladilno sredstvo, ki pomaga pri obnovi las
 
TEHNOLOGIJA
Rastni faktor uravnavajo vsako delitev celic, njeno rojstvo, razvoj in na koncu tudi smrt. Specifični rastni faktorji uravnavajo rast dlak in las, torej določajo kdaj se bodo lasje zopet pojavili.
Raziskovalci Nanogen®so skupaj z znanstveniki razvili posebno patentirano formulo, s katero so ustvarili faktorje, ki so identični tistim ki so odgovorni za to področje. Ti faktorji so popolnoma varni in etično pridobljeni.
 
NAVODILA ZA UPORABO
1. Uporabite po končanem nanosu sredstva, ki ga uporabljate za preprečevanje izpadanja las. Počakajte da se sredstvo posuši.
2. Pred uporabo pretresi. Plastenko obrnite proti lasišču in pritisnite na pršilko 8 -12 X – tako da pride dovolj blažilne tekočine do področja kjer se pojavljajo vnetja, suha področja ali pa ranice.
3. S pomočjo krožnih gibov nežno vtrite na lasišče. Počakajte par minut da se površina posuši.
4. Uživajte v blagodejnem občutku. Ni potrebno izpirati z vodo.
 
SESTAVINE
Protivnetno delovanje s hladilnim efektom
Kombinacija Niancinamid-ov in Beta-Glucan – a učinkovito odpravljata rdečico, ventje ali srbenje in podpirata celjenje ranic, kar pripomore k zdravi rasti las.
Učinkovite sestavine Nanogen® sh-VEGF Complex™
Rastni faktorji ponovne rasti las podpirajo vsak režim zdravljenja. Rastni faktorji pomagajo pri preprečevanju izpadanja las in ohranjajo zdravo lasišče in lase.
 

3 MESEČNA ZALOGA!

 

step-2-prsilo-scalp-ease-mdl-6-mesecna-zaloga

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 60 EUR
 

SCALP EASE MDL™ je popolnoma varen za vsakodnevno uporabo in ne vsebuje nobenih:

SLS in SLES ( Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate )
Te sestavine so pogoste kot odstranjevalci nečistoče vendar pri česti uporabi uničijo lase in jih trajno poškodujejo. Lasišče postane suho in razdraženo, pričenjajo se pojavljati drobni mozoljčki. Sestavine same po sebi niso škodljive za zdravje, vendar pa zamašijo pore ( preprečujejo dihanje lasišča ), izsušijo lasišče in ga izpostavijo raznim infekcijam, koža postane srbeča – vse to pa lahko privede do izpadanja las ali bakterijske okužbe lasnih mešičkov. Noben izmed Nanogen®-ovih proizvodov ne vsebuje SLS ali SLES.

PARABENI ( methyl, propyl, butyl and ethyl (alkyl-p-hydroxybenzoates ) parabeni )
Parabeni se pogosto uporabljajo kot konzervansi in večina ljudi jih smatra kot škodljive in zaradi tega se je podjetje Nanogen® odločilo, da jih ne uporablja v izdelkih.

GLIKOLI ( PPG – in določena številka, Propylene / Diethylene / Butylene glycol … ) Glikoli, kot so npr. Propylen Glykol so pogosti konzervansi in topila. Ti lahko s svojim delovanjem blokirajo dihanje por, povzročajo vnetja, okužbe lasišč in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.

FORMALDEHID in derivati ( DMDM hydantoin, diazolidinyl urea, imidiazolidinyl urea in quaternium 15 )
Formadehid je en izmed pogostih konzervansov v kozmetični industriji. Formaldehid poškoduje kožo, lasišče, poškoduje celice lasnih mešičkov in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.