step-2-follicle-defenceFOLLICLE DEFENCE™ – Active Treatment Mask – 100 mL
Intense restorative treatment mask for weekly use.

Aktiven balzam za vzpostavitev naravnega stanja las in lasišča z rastnim faktorjem.

Brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov. Intenzivni balzam za obnovitev porušenega ravnotežja vaših las in lasišča. Priporočamo uporabo 1 x tedensko. Aktivne sestavine ščitijo lasne mešičke in preprečujejo nadaljnje izpadanje. Sestavine prodrejo globoko in vračajo lasem volumen in sijaj.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 34,45 EUR

 

LASTNOSTI
Praktična plastenka s praktičnim pokrovčkom za nanašanje s 100 ml aktivnih substanc – pri uporabi 1 x tedensko zagotavlja večmesečno uporabo.
Vsebuje učinkovite sestavine za preprečevanje izpadanja las.
Patentirana tehnologija izdelka zagotavlja še boljši učinek Nanofibres®.

FOLLICLE DEFENCE™ se ne oprime Vaših las in jim vrača naraven volumen.
Hranilne snovi prodrejo globoko v povrhnjico in lasje ponovno postanejo sijoči in mehki.
100 % varno za moške in ženske.

Zmanjšuje in preprečuje izpadanje las
FOLLICLE DEFENCE™ vsebuje enkratno kombinacijo aktivnih sestavin za zaščito las in lasišča. FOLLICLE DEFENCE™ vsebuje tudi Nanogen® sh-VEGF Complex™ ki zmanjšan in preprečuje izpadanja las in spodbuja rast novih las. Balzam vsebuje aktivne sestavine, ki uspešno dosežejo lasni mešiček .

Optimira učinek Nanofibres®
Za razliko od drugih balzamov FOLLICLE DEFENCE™ uporablja patentirano tehnologijo elektrostatične napetosti. To ustvarja idealen naboj vašega lasu, ki poleg sijočega videza nudi tudi optimalen prijem Nanofibres®, kar pripomore k videzu polne glave las – zahvaljujoč lastnostim Nanofibres®.

Ustvari trajen volumen in sijoč lesk
Aktivne substance poživijo lasišče in hranijo lase, ki postanejo po redni uporabi debelejši in zdravi. FOLLICLE DEFENCE™ je zasnovan za uporabo 1 x tedensko, zgoščevalne in hranilne snovi pa se ne ustavijo na povrhnjici lasu in ga dodatno obtežijo. Balzam zopet povrne zdravje v vaše lase, lasje ponovno dobijo volumen in sijoč lesk.

GLAVNE SESTAVINE
Saw Palmetto – ekstrakt sagovca (sagova palma)
Preprečuje delovanje DHT ( Dihydrotestosterone )
Kofein
Zmanjšuje učinek delovanja DHT ( Dihydrotestosterone )
Površinsko aktivne amfoterne snovi ( Amphoteric surfactants )
Zagotavljajo da so lasje in lasišče temeljito očiščeni, lasje pa pridobijo svoj statični naboj
Učinkovite sestavine Nanogen® sh-VEGF Complex™
Rastni faktorji ponovne rasti las

TEHNOLOGIJA
Odpravljanje tanjšanja in izpadanja je bilo vedno izjemno težko. Ko govorimo od tem problemu je potrebno razmisliti o veliko dejavnikih. Večina balzamov lase samo prevleče s sestavinami, ki premažejo las – prevlečejo tanek sloj preko lasu. To deluje na prvi pogled zelo dobro, ampak nanos ki se pri tem ustvarja počasi zaduši lase in jih potem sčasoma uniči – in lasje postanejo mrtvi in neizraziti. Tak nanos lahko tudi upočasni prodor aktivnih substanc, ki jih uporabljate za zdravljenje svojih las. Nanogen® aktivno balzami ne samo da odpravljajo te težave, temveč tudi – zahvaljujoč svoji posebni formuli – uporabljajo edinstveno tehnologijo za prenos hranljivih sestavin skozi lase in lasišče do lasnih mešičkov – učinkoviteje kot vsi ostali šamponi in balzami.

NAVODILA ZA UPORABO
1. Pred uporabo pretresi. Uporabljajte na važne lase. Pritisnite na pokrovček da se iztisne nekaj balzama.
2. S pomočjo masaže nežno vtrite v lasišče in na lase, pri tem se lahko pojavi malo pene.
3. Pustimo na glavi približno 10 minut, nato pa ga temeljito sperite.
4. Uporabljamo ga 1 x tedensko za optimalen rezultat.

SESTAVINE
Aktivne sestavine, ki zmanjšujejo in preprečujejo izpadanje las
FOLLICLE DEFENCE™ vsebuje enkratno kombinacijo aktivnih sestavin za zaščito las in lasišča. FOLLICLE DEFENCE™ vsebuje tudi Nanogen® sh-VEGF Complex™ ki zmanjšan in preprečuje izpadanja las in spodbuja rast novih las. Balzam vsebuje aktivne sestavine ki uspešno dosežejo lasni mešiček .

Globinska obnova vaših las s pomočjo potrebnih hranilnih snovi
Olje kokosove palme prodre globoko v lase in jim da potreben volumen. Aktivni L-cisteini in Pantotenska kislina pa hranijo lase, kar jim daje naravno zdrav sijaj.

Amfoterne površinsko aktivne snovi in dipolarne amino kisline
Večina balzamov uporablja sestavine, ki poškodujejo lase saj jih premažejo s posebnim premazom, ki povzroči da imajo lase elektrostatični naboj, ki je drugačen kot naboj zdravih, naravnih las. FOLLICLE DEFENCE™ uporablja patentirani kombinacijo amfoternih površinsko aktivnih snovi in aminokislin ki povzročijo da se lasje primerno naelektrijo – da dosežejo pravilen elektrostatični naboj. Poleg lepega in naravnega videza vaših lase je ta naboj optimalno vezivno sredstvo za Nanofibres® , ki tako dosežejo svoj efekt toliko bolje in hitreje.

Učinkovite sestavine Nanogen® sh-VEGF Complex™
Rastni faktorji ponovne rasti las

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 34,50 EUR

FOLLICLE DEFENCE™ je popolnoma varen za vsakodnevno uporabo in ne vsebuje nobenih:
SLS in SLES ( Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate )
Te sestavine so pogoste kot odstranjevalci nečistoče vendar pri česti uporabi uničijo lase in jih trajno poškodujejo. Lasišče postane suho in razdraženo, pričenjajo se pojavljati drobni mozoljčki. Sestavine same po sebi niso škodljive za zdravje, vendar pa zamašijo pore ( preprečujejo dihanje lasišča ), izsušijo lasišče in ga izpostavijo raznim infekcijam, koža postane srbeča – vse to pa lahko privede do izpadanja las ali bakterijske okužbe lasnih mešičkov. Noben izmed Nanogen®-ovih proizvodov ne vsebuje SLS ali SLES.

PARABENI ( methyl, propyl, butyl and ethyl (alkyl-p-hydroxybenzoates ) parabeni )
Parabeni se pogosto uporabljajo kot konzervansi in večina ljudi jih smatra kot škodljive in zaradi tega se je podjetje Nanogen® odločilo, da jih ne uporablja v izdelkih.

GLIKOLI ( PPG – in določena številka, Propylene / Diethylene / Butylene glycol … )
Glikoli, kot so npr. Propylen Glykol so pogosti konzervansi in topila. Ti lahko s svojim delovanjem blokirajo dihanje por, povzročajo vnetja, okužbe lasišč in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.

FORMALDEHID in derivati ( DMDM hydantoin, diazolidinyl urea, imidiazolidinyl urea in quaternium 15 )
Formaldehid je en izmed pogostih konzervansov v kozmetični industriji. Formaldehid poškoduje kožo, lasišče, poškoduje celice lasnih mešičkov in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.