nanogen-daily-volume-step-2DAILY VOLUME™ – Active Thickening Conditioner – 240 mL

Repairing, thickening conditioner for everyday use

Aktivni balzam za uspešno regeneracijo in zgostitev Vaših las s pomočjo rastnega faktorja.

Hranilne in vlažilne sestavine zagotavljajo sijaj in občutek lahkosti. Balzam za učinkovito obnovitev lasišča in krepitev las za vsakodnevno uporabo brez parabenov, sintetičnih parfumov, brez umetnih barvil in konzervansov.

CENA Z VKLJUČENO DOSTAVO: 24,50 EUR

 

LASTNOSTI
Praktična plastenka s praktičnim pokrovčkom za nanašanje s kar 240 ml aktivnih substanc – kar zagotavlja večmesečno uporabo
Patentirana tehnologija izdelka zagotavlja še boljši učinek Nanofibres®
Balzam, ki se ne oprime Vaših las in jim vrača naraven volumen
Hranilne snovi prodrejo globoko v lasišče in lasje ponovno postanejo sijoči in mehki
100 % varno za moške in ženske

Optimira učinek Nanofibres®
Za razliko od drugih balzamov DAILY VOLUME™ uporablja patentirano tehnologijo elektrostatične napetosti. To ustvarja idealen naboj vašega lasu, ki poleg sijočega videza nudi tudi optimalen prijem Nanofibres®, kar pripomore k videzu polne glave las – zahvaljujoč lastnostim Nanofibres®.

Ustvari trajen volumen in sijoč lesk
Aktivne substance poživijo lasišče in hranijo lase, ki postanejo po redni uporabi debelejši in zdravi. Balzam je zasnovan za redno uporabo, zgoščevalne in hranilne snovi pa se ne ustavijo na povrhnjici lasu in ga dodatno obtežijo. Balzam zopet povrne zdravje v vaše lase, lasje ponovno dobijo volumen in sijoč lesk.

Globinske hranilne snovi
Aktivne substance ne vsebujejo snovi, ki bi dajale samo površinski občutek mehkih las – jih ne obložijo s posebnim premazom ki bi oslabel vaše lase. Sestavine prodrejo globoko v lasišče, delujejo od znotraj in dovajajo potrebno vlažnost, vitamine in hranljive sestavine lasnim mešičkom. Tako ustvarjajo močne in zdrave lase.

GLAVNE SESTAVINE
Površinsko aktivne amfoterne snovi ( Amphoteric surfactants )
Zagotavljajo da so lasje in lasišče temeljito očiščeni, lasje pa pridobijo svoj statični naboj
Dipolarne amino kisline ( Dipolar Amino Acids )
Optimirajo efekt Nanofibres®
Olje kokosove palme ( Cocos Nucifer oil )
Klinično dokazano hranljivo sredstvo, ki prodre globoko v lasišče
L.ysteine in D-panthenol
Okrepijo lase in vzpodbujajo rast novih las
Nizka vsebnost Nanogen sh-VEGF kompleksa ( Nanogen® sh- VEGF complex™ )
Rastni faktor za spodbujanje rasti novih las

TEHNOLOGIJA
Odpravljanje tanjšanja in izpadanja je bilo vedno izjemno težko. Ko govorimo od tem problemu je potrebno razmisliti o veliko dejavnikih. Večina balzamov samo prevleče lase s sestavinami, ki samo premažejo las – prevlečejo tanek sloj preko lasu. To deluje na prvi pogled zelo dobro, ampak nanos ki se pri tem ustvarja počasi zaduši lase in jih potem sčasoma uniči – in lasje postanejo mrtvi in neizraziti. Tak nanos lahko tudi upočasni prodor aktivnih substanc, ki jih uporabljate za zdravljenje svojih las.
Nanogen® aktivno balzami ne samo da odpravljajo te težave, temveč tudi – zahvaljujoč svoji posebni formuli – uporabljajo edinstveno tehnologijo za dostavo hranljivih sestavin skozi lase in lasišče do lasnih mešičkov – učinkoviteje kot vsi ostali šamponi in balzami.

NAVODILA ZA UPORABO
1. Pred uporabo pretresi. Izdatno nanesite na vlažne lase.
2. DAILY VOLUME™ vtrite na lasišče in po laseh in lasišču. Balzam se pri tem lahko rahlo peni.
3. Pustite stati približno 4 minute, nato pa temeljito sperite.
4. Uporabljajte dnevno – po vsakem umivanje k izpadanju nagnjenih las.

SESTAVINE
Globinska obnova vaših las s pomočjo potrebnih hranilnih snovi
Olje kokosove palme prodre globoko v lase in jim da potreben volumen. Aktivni L-cisteini in Pantotenska kislina pa hranijo lase, kar jim daje naravno zdrav sijaj.

AMFOTERNE površinsko aktivne snovi
Večina balzamov uporablja sestavine, ki poškodujejo lase saj jih premažejo s posebnim premazom, ki povzroči da imajo lase elektrostatični naboj, ki je drugačen kot naboj zdravih, naravnih las. DAILY VOLUME™ uporablja patentirani kombinacijo amfoternih površinsko aktivnih snovi in aminokislin ki povzročijo da se lasje primerno naelektrijo – da dosežejo pravilen elektrostatični naboj. Poleg lepega in naravnega videza vaših lase je ta naboj optimalno vezivno sredstvo za Nanofibres® , ki tako dosežejo svoj efekt toliko bolje in hitreje.

Nizka vsebnost Nanogen sh-VEGF kompleksa ( Nanogen® sh- VEGF complex™ )
Rastni faktor za spodbujanje rasti novih las

DAILY VOLUME™ je popolnoma varen za vsakodnevno uporabo in ne vsebuje nobenih;

SLS in SLES ( Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate )
Te sestavine so pogoste kot odstranjevalci nečistoče vendar pri česti uporabi uničijo lase in jih trajno poškodujejo. Lasišče postane suho in razdraženo, pričenjajo se pojavljati drobni mozoljčki. Sestavine same po sebi niso škodljive za zdravje, vendar pa zamašijo pore ( preprečujejo dihanje lasišča ), izsušijo lasišče in ga izpostavijo raznim infekcijam, koža postane srbeča – vse to pa lahko privede do izpadanja las ali bakterijske okužbe lasnih mešičkov. Noben izmed Nanogen®-ovih proizvodov ne vsebuje SLS ali SLES.

PARABENI ( methyl, propyl, butyl and ethyl (alkyl-p-hydroxybenzoates ) parabeni )
Parabeni se pogosto uporabljajo kot konzervansi in večina ljudi jih smatra kot škodljive in zaradi tega se je podjetje Nanogen® odločilo, da jih ne uporablja v izdelkih.

GLIKOLI ( PPG – in določena številka, Propylene / Diethylene / Butylene glycol … )
Glikoli, kot so npr. Propylen Glykol so pogosti konzervansi in topila. Ti lahko s svojim delovanjem blokirajo dihanje por, povzročajo vnetja, okužbe lasišč in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.

FORMALDEHID in derivati ( DMDM hydantoin, diazolidinyl urea, imidiazolidinyl urea in quaternium 15 )
Formadehid je en izmed pogostih konzervansov v kozmetični industriji. Formaldehid poškoduje kožo, lasišče, poškoduje celice lasnih mešičkov in zato jih podjetje Nanogen® ne uporablja v proizvodih.