Edini laserski glavnik s trojnim delovanjem- 3x:

 1. LLT laserska terapija,
 2. ultra violetna barvna terapija,
 3. nizkovalovna elektro terapija z elektro stimulacijo lasišča.

laserski-glavnik
Laserska stimulacja je doslej najbolj učinkovita metoda proti izpadanju las pri moški obliki plešavosti, poporodnem izpadanju, telogen efluvijumu in redčenju pri ženskah v meni. Pri alopeciji areati raje svetujemo ayurvedsko terapijo dr. Rohita, ki pride v poštev tudi pri prej naštetih oblikah izpadanja – kot dodatek laserski terapiji.

Hairbelle je najboljši laserski glavnik na tržišču, ki ima več prednosti pred konkurenco.

PREDNOSTI:

 1. edini laserski glavnik s trojnim ( 3 ) delovanjem :laserski-glavnik_2
 2. laserska terapija
 3. ultra violetna barvna terapija
 4. elektro terapija z elektro stimulacijo lasišča;
 5. ergonomsko oblikovan ročaj – glavnik s katerim je nega las pravi užitek;
 6. samostojno delovanje – brez nadležnega kabla, ki Vas omejuje in lahko povzroči težjo poškodbo uporabnika ali celo smrt;
 7. prikladen polnilec z vgrajeno funkcijo sterilizacije glavnika;
 8. keramične konice glavnika, ki preprečujejo nastanek statične elektrike;
 9. izjemno majhna teža celotnega aparata – samo 141 gramov;
 10. izjemno kompakten – dolžina samo 210 mm, premer držala samo 141 mm…

 

KAKO DO NAJBOLJŠIH REZULTAT0V – NAD PLEŠO V 1. STADIJU

Najboljše rezultate dosežete, če se odločite za terapijo takoj, ko opazite, da vas izpadanje las obremenjuje. Zakaj bi Vas poleg vseh obremenitev obremenjeval še izgled Vaših las?

Po izkušnjah proizvajalca, ki temeljijo na opravljenih kliničnih testih, se vam bo v času od 2-h do 3–h mesecev povečalo število las in izboljšalo stanje vašega lasišča. Najbolj vidni rezultati se dosežejo pri uporabi v začetnih stanjih izpadanja las. Običajna doba za preverjanje delovanja je 1 leto -saj se po tem času zaustavi izpadanje in poveča rast novih las – razen če izpadanje ni posledica genetskih vplivov – na kar pa ni vpliva. V kolikor ste v fazi aktivnega izpadanja las ( normalni cikel rasti las ) se lahko to obdobje podaljša, dokler se cikel izpadanja ne ustavi ( cikel povečanega izpadanja traja običajno 3 – 4 mesece ).

 laserski-glavnik_1

 

Hairbelle – Vaš novi laserski glavnik – je pripomoček, ki z enkratno kombinacijo kar 3-h pozitivnih dejavnikov – laserske terapije, blagodejne rdeče laserske svetlobe in elektro stimulacije, zagotovi pravilno prekrvavitev lasišča in obenem poskrbi za optimalno dovajanje hranilnih snovi in vitaminov lasnim koreninicam. Rezultati te kombinacije so bolj gosti in zdravi lasje, konec izpadanja in ponovna rast las.

Hairbelle je najnovejši nizko valovni laserski obsevalnik svetovno znanega proizvajalca medicinske opreme. Po izjavi proizvajalca je Hairbelle najbolj učinkovit izdelek te kategorije na tržišču (primerjava s podobnimi izdelki na tržišču).

Izdelek je popolnoma varen, enostaven za uporabo, tehnično dovršen, s pomočjo priloženega polnilca pa ga lahko uporabljate povsod. Primeren je za vsakodnevno nego las in lasišča moderne in urejene osebe.

 

ŠKODLJIVI ZUNANJI VPLIVI NA LASIŠČE

lasni_mesicekLasje so zaradi vsakodnevnih škodljivih vplivov okolja (onesnaženost zraka, daljša izpostavljenost vedno bolj škodljivim sončnim žarkom), neprimernih preparatov za pranje in nego las, pogostega barvanje las, čestokrat agresivnih pripomočkov za oblikovanje frizure ter vedno večjega števila stresnih faktorjev prepogosto občutljivi in s tem bolj pogosto izpostavljeni poškodbam las in boleznim lasišča.

Hairbelle “laserski glavnik in stimulator” sproža s svojim delovanjem pozitivne spremembe na laseh in lasišču, kar pripomore k zdravju celotnega lasišča.

Kot pokažejo testi proizvajalca, boste v obdobju parih tednov opazili manj izpadanja las (razen če niste v stanju aktivnega izpadanja las, ki traja 3-4 mesece in je del življenjskega cikla lasu) in v času od 2–h do 3-h mesecev (v primeru cikla povečanega izpadanja se ta čas lahko podaljša) opazili boljšo in gostejšo rast las. Izpadanje las se bo, po opravljenih testih proizvajalca, upočasnilo.

PRED IN PO UPORABI LASERSKEGA GLAVNIKA – HAIRBELLE

hairbelle-prej-potem_1

Številne študije proizvajalca, opravljene na vodilnih klinikah, so dokazale izboljšane rasti las pri uporabi nizko valovne laserske terapije ( LLLT ), prikazale dramatično izboljšanje gostote las – in sicer za več kot 55 % ( 55,2 % ) pri ženskah ter več kot 74 % ( 74,1 % ) pri moških. Študija je bila izvedena v času 6-ih mesecev pri 36-ih osebah, ki so vsakodnevno vsaj enkrat uporabljale to terapijo.

Kaj je glavna naloga nizko valovne laserske terapije (LLLT)?

 1. Spodbujanje in pospeševanje hitrejšega pretoka krvi.
 2. Neškodljiva in naravna preskrba lasišča z dovolj hranilnih snovi.
 3. Povzroča hitrejšo rast las s pospešitvijo obnovitvenega procesa lasnih mešičkov.

Kako deluje nizko valovna laserska terapija?

Terapija uspešno deluje s pomočjo bio stimulacijskih učinkov, ki pospešijo pretočnost krvi in rast celic za obnovo poškodovanega tkiva.

Lata 2003 je dr. Santino poročal o velikem povečanju števila las in boljši raztezni moči pri vseh moških in ženskah ki so se udeležili kliničnega testa.
– ref: Santino JL, Markou M: Hair regrowth and increased hairtensile strenght using hairmax laser comb for low-laser therapy. Int J Cosm Aeth Dermatol 5 : 113, 2003

Skupina korejskih znanstvenikov je odkrila povečano število celičnih funkcij medcelične ATP sinteze, pospešeno delitev celic in povečanje sinteze proteinov.
– ref: Jinwoo Jeong, Haekyu Kim, Seungwan Baek, Inshea Kim and Kyusum Jeong: Low-level laser effect on sciatic nerve damage.

Proces nege las z rdečo lasersko svetlobo – Barvna terapija:

 1. lasišče je izpostavljeno zdravilnemu vplivu blagodejne rdeče laserske svetlobe
 2. to omogoča boljšo prekrvavljenost lasišča
 3. kri dovede več hranilnih snovi, mineralov in vitaminov lasnim mešičkom
 4. strupi in ostali odpadni materiali se hitreje odstranijo

Nizko valovna stimulacija s pomočjo mikro električne napetosti:

Mikro napetost omogoča nežno stimulacijo lasišča in povzroči ugoden občutek masaže s pomočjo enakomernega zatezanja in sproščanja celic lasišča. Masaža spodbuja celično rast in s povečano prekrvavljenostjo lasišča omogoča ustrezno dovajane hranilnih snovi in vitaminov. Zdravilen in blagodejen občutek masaže lahko občutite že samo z enostavnim enakomernim nežnim pritiskom izdelka na Vaše lasišče.

lasni_mesicek_prej_potem_1

Lastnosti Hairbelle, osebnega nizko valovnega laserskega aparata:

Najugodnejše rezultate zdravljenja lasišča, nege in spodbujanja rasti las dosežemo z uporabo vgrajenega pulznega laserja nizke valovne dolžine 650 nM, ki je standarden del opreme pri modernih kliničnih zdravljenjih. Aparat je ergonomsko oblikovan in izdelan v skladu z najstrožjimi standardi za zaščito zdravja uporabnikov.

Hairbelle je priročen in zahvaljujoč priročnemu polnilcu in adapterju, primeren za uporabo v vsakem trenutku in povsod – tako doma kot tudi na potovanjih.

Masaža s pomočjo nizko napetostne elektro stimulacije sprošča lasišče, omogoča boljšo prekrvavljenost ter s tem bolj učinkovito dovajanje pomembnih snovi lasnim koreninicam in obenem povzroča ugoden občutek blagodejne masaže. Aparat je enostaven za uporabo in ne zahteva nadležnega branja priročnikov. Proizvajalec priporoča uporabo 3 – 4 krat tedensko po 15 minut, izjemoma ( trdovraten prhljaj ..) pa lahko aparat za krajši čas ( 10 dni ) uporabljate tudi do 2 x dnevno po 15 minut. Čas med zadnjo in ponovno uporabo naj bo vsaj 5 ur ( npr. zjutraj in zvečer ). Med uporabo se aparat premika po lasišču in ne sme biti usmerjen dalj kot 1 minuto na isto področje. Vse kar morate narediti, je samo določiti čas in stopnjo stimulacije. Izdelek je tehnološko brezhiben, ustreza CE standardom in ne povzroča nezaželene stranske učinke.

Garancija: 1 leto od dneva nakupa. Servis je zagotovljen.

Cena in dobava:

Izdelek je običajno dobavljiv takoj. Cena aparata je v primerjavi z izgubo časa za obisk lepotnega ali frizerskega salona, ceno ki bi jo plačali za najmanj 3 – 6 mesečno terapijo, zelo ugodna – samo 280 EUR. Stroški dostave na Vaš naslov so samo 5 EUR. Izdelek lahko plačate ob prevzemu ali po Predračunu – kakor Vam bolj odgovarja.
V primeru izvoza iz EU Vam povrnemo DDV.