mlado_dekle_nosi_lasni_sistem_1Hollywood Lasni sistem® je najsodobnejša alternativa presajanju las, ki v Slovenijo prihaja iz ZDA in spreminja življenje osebam, ki trpijo zaradi izpadanja las – izgube las.

Ni niti kirurški poseg niti lasulja. Gre za prozorno mikromrežico, ki je izdelana v Švici ali Nemčiji po meri posameznika, s pomočjo predhodno odvzetega mavčnega kalupa. Nanjo so lasje ročno pritrjeni. Eden po eden, s posebnimi, s patentom zaščitenimi vozliči, kar daje Hollywood Lasnemu sistemu® veliko prednost pred konkurenčnimi izdelki …

Naj bo izpadanje las in plešavost za vas preteklost!

Lasje so na Hollywood lasni sistem® dodani eden po eden, s posebnimi, s patentom zaščitenimi vozliči, s čimer se doseže enkratni učinek naravne gostote las. Bolj jih češeš, bolj se vozel zateza, kar pomeni znatno manjšo izgubo las, kot so jih sposobne doseči najboljše lasulje. To seveda pomeni tudi za dva do osemkrat daljšo dobo trajanja od najboljših lasulj, saj lahko uporabljate Lasni sistem® ob pravilni negi kar do štiri leta ali celo več (odvisno od pogostosti in načina nošenja ter pravilne nege).

[nggallery id=1]

Edinstvena lastnost Hollywood Lasnega sistema® je, da omogoča dihanje kože in zaradi tega je med drugim pritegnil tudi pozornost dermatologov in plastičnih kirurgov. Pri še tako kvalitetnih lasuljah iz naravnih las se koža znoji, kar velikokrat privede do srbenja ali izpuščajev na lasišču. Lasje so pogosto celo radioaktivni! Pri presaditvah las pogosto nastopi vnetje presadkov ali prevelika občutljivost lasišča na toploto ali različne materiale. Hollywood Lasni sistem® pa s svojo mrežno strukturo pomeni povrnjen optimalen videz – s polno glavo las in brez tveganega poseganja v telo ali neudobnega občutka, da nosite nestabilno kučmo na glavi. V Sloveniji ljudje, ki trpijo zaradi izpadanja las in/ali so izgubili lase, največkrat izvedo za Hollywood Lasne sisteme® prav od strokovnjakov v Kliničnem centru, Oddelku za plastično kirurgijo, na dermatoloških oddelkih, Onkološkem inštitutu, v nekaterih lekarnah in bolnicah na Gorenjskem.

poslovnez_lasni_sistem_visoko_celo_toupee
Mlad poslovnež z visokim čelom, ki ga je znižal s pomočjo Hollywood Lasnega sistema®.

Tudi sama pritrditev je revolucionarna, saj so posebej za Hollywood Lasne sisteme® razvili izjemno močne prozorne lepilne trakove, ki se ne odlepijo niti pod vodo in so medicinsko testirani, kar je nadvse pomembno, da ne dražijo kože! Hollywood Lasni sistem® je neverjetno lahek in nudi le minimalen odpor vodi – prav tako kot lastni lasje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja