Blagovna znamka LASNI SISTEM® (krajša oblika zapisa) ter HOLLYWOOD LASNI SISTEM® (dolga oblika zapisa), je blagovna znamka lasnih sistemov, ki niso običajne lasulje, pač pa so tretirane kot alternativa presajanju las, ki jih prodaja samo podjetje Fi-potencial d.o.o. ter njegovi poslovni partnerji.

Cenjene stranke opozarjamo, da so pri nakupih previdne, saj se na trgu pojavlja večje število lasulj slabše kakovosti, katere prodajalci z lažjo prodajajo strankam, trdeč, da gre za Lasni sistem®.

Zaradi številnih poizkusov zlorab blagovne znamke Lasni sistem®, ki jo načrtno razvijamo že več let, smo leta 2006 vložili Zahtevo za registracijo blagovne znamke.

Ime Lasni sistem® in vse izpeljanke tega imena so pravno zaščitene na Uradu RS za intelektualno lastnino. Edini imetnik imena blagovne znamke je podjetje Fi-Potencial d.o.o. iz Kranja. Uporaba imena blagovne znamke je dovoljena samo nosilcem franšize / licence za uporabo tega imena.

KJE LAHKO KUPITE PRAVE LASNE SISTEME®?

Prave Lasne sisteme® najvišje kvalitete iz Hollywooda s 6 MESEČNO GARANCIJO lahko dobite le:

  1. V matičnem salonu v Kranju: Fi potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj; tel. 031 444868, 04 5329664 in pooblaščenih salonih v:
  2. Mariboru: Frizerski salon Irene Cebe na Pobrežju, Čufarjeva 9, 2000 Maribor; tel. 041 349586, vendar morate na 1. konzultacijo in odvzem kalupa v Kranj. Kasneje pa se lahko frizirate v MB.
  3. na Krku (HR): Villa Splendissima d.o.o., Lakmartinska 4, 51500 Krk; tel. (385) 91 9550049, (385) 99 2248090
  4. Splitu (HR): Salon Vivjen i Lorena, Križine 7, 21000 Split; tel. (385) 21 460516

Vsaka zloraba tega imena in nepooblaščena uporaba s strani posameznikov in pravnih oseb bo preganjana po pravni pot.

Edino na tak način lahko v naprej zaščitimo stranke pred cenenimi kopijami in izdelki, ki se poizkušajo prodajati pod istim imenom. Zaradi nekvalitetnih in neustreznih materialov (barvani azijski lasje ali celo sintetika) namreč razpadejo v nekaj mesecih in velikokrat močno iritirajo kožo (predvsem lepila za pritrjevanje, ki niso medicinsko testirana!). Večina pa jih niti ni testirana, če so lasje radioaktivni!

OPOZORILO!

Podjetje Prokozmo d.o.o. iz Ljubljane oziroma frizerka Meta Ipavec, njena hči Maja Ipavec Petrovič ter zaposleni NE prodajajo NITI NISO POOBLAŠČENI za prodajo Lasnih sistemov®.

Pred nakupom in plačilom preverite ali je to pravi Lasni sistem® in ali so uporabljeni pravi, še neobdelani Evropski lasje – za katere smo dobili same pohvale na letošnjem sejmu Nemškega profesionalnega združenja podjetij, ki se ukvarjajo s pomočjo osebam, ki so izgubile lase – BVZ (Bundes Verband der Zweithaar Spezialisten).