Podjetje iz Hollywood-a je najbolj znano ime v svetu zvezd in glamurja, lastnika podjetja pa se redno udeležujeta vseh podelitev Oscar-ja in z zadovoljstvom gledata svoje stranke kako prejemajo žlahtne kipce.

Več kot 30 let skrbijo za glavne igralce številnih uspešnic, zvezde moderne glasbe in številne znane osebnosti iz sveta zabave in TV.

Letos so se odločili ponuditi redkost na tržišču – lasulje iz PRAVIH, NIKOLI TRETIRANIH EVROPSKIH LAS – HOLLYWOOD HYBRID-e.

99 % las v običajnih lasuljah je obdelanih – torej procesiranih kitajskih ali pa v najboljšem primeru indijskih – Remy – las.

HOLLYWOOD HYBRIDI – NOVA BLAGOVNA ZNAMKA predstavljajo izdelke, ki so mešanica Lasnega sistema in lasulje iz nikoli obdelanih evropskih las najvišje kvalitete – VIRGIN EUROPEAN HAIR. Te se običajno uporabljajo le za visokocenovne izdelke, kot je Lasni sistem®.

Razlika v kvaliteti laseh je očitna – od debeline lasu, obnašanja pod toplotnimi vplivi in obnašanjem v vlažnem vremenu in vetru.

Razliko najbolje oceni sam uporabnik. Zahteva po boljšem proizvodu je bil glavni razlog, da so HIBRIDI prišli na tržišče.

Uporabnice so enostavno želele imeti lase kot so jih imeli pred izgubo las – ne pa da nosijo gosto in težko preprogo na svoji glavi.

HOEH - model Alice

HOEH – model Alice

HOEH - model Amber

HOEH – model Amber

HOEH - model Bangs

HOEH – model Bangs

HOEH - model Cindy

HOEH – model Cindy

HOEH - model Diana - partial system / delni

HOEH – model Diana – partial system / delni

HOEH - model Grace

HOEH – model Grace

HOEH - model Kate

HOEH – model Kate

HOEH - model Kelie

HOEH – model Kelie

HOEH - model Laura

HOEH – model Laura

HOEH - model Martha - partial system / delni

HOEH – model Martha – partial system / delni

HOEH - model Megan

HOEH – model Megan

HOEH - model Nancy

HOEH – model Nancy

HOEH - model Reba

HOEH – model Reba

HOEH - model Sarah

HOEH – model Sarah

HOEH - model Susan

HOEH – model Susan